NU alla odlarvänner ÄR DET SKARPT LÄGE!

Arbetsdagarna
Vid en genomgång som styrelsen gjort har vi kommit fram till att det är hela 44 medlemmar som bara varit med på EN arbetsdag. Dessvärre också några få som inte deltagit alls…

Men det kommer EN chans till! 
Därför vill vi nu påminna om årets allra sista arbetsdag.

LÖRDAG 10 oktober är årets sista arbetsdag.
Som vanligt ses vi alla på Birgers Backe kl 10.00. Tyvärr blir det inte heller denna gång, pga Covid, någon gemensam korvgrillning – vi får hoppas på det nästa år! Som hittills tänker vi på att hålla avstånd!

Listan över vad som behöver göras är lång och ju fler vi är desto lättare går det – vi ska ju hjälpas åt eftersom Norra Sjöbergen Odlarförening är en solidarisk förening där vi alla arbetar mot samma mål!

Viktigt att komma ihåg är att det står i våra stadgar och i våra nyttjanderättsavtal, som vi alla har undertecknat, att alla måste delta i minst två arbetsdagar per odlingssäsong – om inte så sker (bortsett från ”giltiga skäl”) så finns risk för uteslutning ur föreningen. Det är oerhört många som inte vill något hellre än att få tillgång till en lott hos oss.

Den som inte har möjlighet, av olika skäl, att vara med 10 oktober är välkomna att kontakta Dan Lundberg (tel 0703-782471) som (förhoppningsvis) kan ge just DIG en uppgift att utföra vid tillfälle som passar DIG!

Hälsningar
Styrelsen Sjöbergen Norra Odlarförening

Kommentarer inaktiverade.