Arbetsdag 10 juni eller eldvakt

Till helgen är det dags för årets andra arbetsdag: lördagen den 10 juni. Vi startar klockan 11:00 på Birgers backe och beräknar vara klara senast klockan 15:00. För dig som inte kan passa den tiden finns två extra pass som eldvakt, dels 15:00–18:00 samma dag, dels på söndag morgon senast 8:00–9:00.

Vi inleder med samling där vi går igenom vilka arbetsuppgifter som behöver göras under lördagen. Ett kort föredrag om växtföljd kommer också att hållas under dagen. Ta gärna med något att äta och dricka för gemensam fika efteråt. Föreningen bjuder alla på korv.

Vill du istället vara eldvakt måste du anmäla dig till detta – antingen i en kommentar till det här inlägget (glöm i så fall inte att lämna din epostadress) eller via mejl till kontaktgruppen: sjobergen-norra@googlegroups.com. Det behövs dels två personer på lördagen 15:00–18:00, för att passa elden tills att den brunnit ut. Dels en person på söndag morgon, senast 08:00–09:00, som transporterar askan till en plats vänster om tvåfackskomposten och tar bort avspärrningen runt eldplatsen. Eldvakterna kommer att få tydliga instruktioner via epost.

Kontaktgruppen hoppas på lika god uppslutning som vid första arbetsdagen. Alla medlemmar behöver delta vid minst två av årets fyra arbetsdagar – eller vara eldvakt efteråt. Närvaro kommer därför att registreras.

OBS!  VID IHÅLLANDE REGN FLYTTAR VI FRAM ARBETSDAGEN TILL SÖNDAG 11 JUNI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s