Workshop om att odla i permakultur 11 mars 2017

Odlarföreningen Biskopsgården har bjudit in till workshop/kurs i permakultur med Helena von Bothmer, som är trädgårdsmästare på Kosters trädgårdar på Sydkoster utanför Strömstad. Läs mer på deras hemsida: Kosters trädgårdar

När? söndagen den 11 mars kl: 10:00 – 17:00
Var? Odlarföreningen Biskopsgårdens odling vid Vårvädersgatan 9–11.

Odlarföreningen Biskopsgården är en av stadens bostadsnära föreningar och har tagit initiativet till denna dag. Deras odling ligger vid Vårvädersgatan 9–11. Med spårvagn åker du till Vårväderstorget och går igenom torget och fortsätter rakt ner en bit tills du kommer till en liten park.

Eftermiddagskaffe bjuder föreningen på. För övrigt får ni ta med er matsäck. Vi kommer att ha teori i Biskopsgårdens kyrka som ligger på Vårvädersgatan 8, där finns det mikrovågsugn. Och vi kommer även att vara utomhus. Så ta på er oömma och varma kläder.

Permakultur kanske låter marigt men det är det inte och alla kan ta till sig detta. Kortfattat kan man säga att permakultur är en design, ett sätt att planera trädgården utifrån ett helhetstänk där man hushållar med de resurser man har till förfogande. Om man nu inte odlar med dessa principer så kan man ha glädje av det ändå.

Det är som vanligt anmälningsplikt och det kostar 60:- kr som sätts in på Nordeas plusgiro 42 48 00 – 1. Vi ser gärna att ni anmäler er senast den 3 mars. Platserna är begränsade. Så om ni är sent ute efter detta datum vill vi helst att ni kontaktar oss innan anmälan: Paula 031-368 10 94 eller via e-post paula.palm@fastighet.goteborg.se.

Om ni går vilse ring Randi Myhre från odlarföreningen på 0760-50 03 42

Välkomna att anmäla er!
Helena von Bothmer, Kosters trädgårdar, och
Paula Palm, trädgårdscoach i Göteborgs stad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s