Var med i fotoutställning om stadsodling

Kommunala Stadsnära odling ska göra en fotoutställning med vardagsbilder från Göteborgs odlarföreningar och koloniområden nästa år. Nu bjuder de in fotointresserade stadsodlare att skicka in egna bilder. Kanske har du redan bilder liggande, annars har du hela säsongen på dig att fotografera.

Så här skriver trädgårdscoach Paula Palm på Stadsnära odling:

Nästa år, 2016, har vi fått en inbjudan från Göteborgs Lustgårdar (Trädgårdsföreningen, Botaniska,  Liseberg och Gunnebo slott och trädgårdar) att delta med dem.
Vi kommer att ha en monter med levande material, i montern har vi även tänkt ha en fotoutställning med vardagsbilder från Göteborgs odlarföreningar, Koloniträdgårdar och de mindre stadsnära odlarföreningarna. Därför bjuder vi in er att delta redan nu, så att ni har tid att fotografera över säsongen ni som har lust med detta. Kanske ni har redan tagna foton som kunde tänkas passa detta evenemang.
Montern kommer att ha premiär på Nationaldagen den 6 juni och stå kvar till och med augusti 2016.
Fotografierna bör vara av hyfsat god kvalitet då vi ska förstora dem. Bilderna kan handla om det mesta som sker under säsongen på ett odlingsområde. Bilderna får gärna vara befolkade och personliga.
Vi tänker oss att detta kan vara roligt och inspirerande för både göteborgare som inte odlar och de turister som valt att komma till Göteborg.
Vi kommer även att anlita en professionell fotograf för mer allmänna bilder.
Ett sista datum för att skicka in, lämna in eller på annat sätt få bilderna till fastighetskontoret senast 2016-02-28 eller tidigare. Då bör vi ha tid att förstora, montera etc.
Tack på förhand!
Paula Palm

Har du frågor kring den planerade fotoutställningen kan du kontakta Paula Palm på e-post paula.palm@fastighet.goteborg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s