Goda arbetsinsatser i två dagar

20140629-01_929px

Det blev faktiskt arbete gjort i dagarna två på odlarområdet den här gången. Första dagen, lördagen, var det ett tiotal odlare som trotsade regnet och jobbade på. De byggde ny kompostfålla och samlade ihop och  körde bort skräp till återvinningscentralen i Högsbo industriområde.

På söndagen var vi ett tjugotal odlare som fortsatte på arbetslistan. Då färdigställdes den nya kompostfållan, diken rensades, arbetet med spångarna fortsatte, det röjdes längs gångvägar, vi började samla ihop överblivna verktygslådor, med mera. Själv lyckades jag bli getingstucken när jag räfsade ihop växter som slagits med lie. Nedan hittar du bilder från söndagen. Läs gärna kommentaren från i söndags också.

Kunde du inte vara med under någon av dagarna? Lugn. Det finns arbete kvar att göra… Arbetsuppgifter som kan göras av vem som helst när som helst är till exempel att fortsätta rensa diken (man ser tydligt var det inte är rensat) och bära bort rensat material (som ligger längs en del diken) till komposten. Kontaktgruppen tackar för goda insatser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s