Tillgång till klubbstuga?

Djurföreningen i Sjöbergen har kontaktat vår odlareförening  med ett fint erbjudande om att låta oss få tillgång till deras klubbstuga. Se deras mejl här nedan, där de berättar hur de tänkt sig. Mer information utlovas på ett informationsmöte i klubbstugan lördagen den 3 augusti, klockan 11:00.
Delar av kontaktgruppen kommer att gå till mötet – de tycker det är bra om fler odlare och djurhållare känner varandra, när vi nu är i samma område. Men det är ju bra om fler kan vara med. Alla odlare i Sjöbergen norra är välkomna.

Hej!
Vi i Djurföreningen erbjuder andra föreningar i Sjöbergen att ta del av vår klubbstuga.
Den kan användas till möten, fester, café till exempel. Stugan håller på att fixas både utvändigt och invändigt.
Tanken är att de föreningar som vill skall kunna använda den som möteslokal till en kostnad av 500 kronor per år för arrende, el och vatten. Vi har också planer på att starta ett föreningscafé där varje förening har ansvar att driva caféet några helger under säsong. Hur upplägget blir får vi se.
Det skulle vara kul att få stugan fin till Sjöbergens dag. Lite större arbeten som att fixa golvet, isolera och sätta in en kamin tar vi senare. Djurföreningen har målat stugan och fixat med köket och skall sätta upp ett nytt staket. Södra har slipat och målat möbler blans annat. Om ni på norra vill använda er av stugan tänkte vi att ni kunde måla och göra köket mysigt som motprestation.
Välkomna till stugan lördagen den 3:e augusti, klockan 11:00 för mer information.
Med vänlig hälsning. 

Tina Camitz
Ordförande Djurföreningen